Εντός Ελλάδος, για αγορές από 50€ και πάνω η αποστολή είναι δωρεάν.

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι τις 12:00 εκτελούνται αυθημερόν, οι παραγγελίες μετά τις 12:00 εκτελούνται την επόμενη μέρα.

Οι αποστολές express που αποστέλλονται αυθημερόν θα πρέπει να έχουν καταχωρηθεί το αργότερο έως τις 12.00 διαφορετικά παραδίδονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Αποστολές εντός Αττικής

H παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας γίνεται με συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών συνήθως εντός μίας ή δύο εργάσιμων (θα λάβετε ενημερωτικό e-mail και μπορείτε να παρακολουθήσετε το δέμα σας με βάση τον αριθμό πακέτου μέσα από το site της εταιρείας courier).

Για παραγγελίες κάτω των 50,00€ τα έξοδα αποστολής είναι 3,00€.

Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2,00€.

Για παραδόσεις express εντός Αττικής (εντός 5 ωρών) η χρέωση ανέρχεται στα 9,5€ από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Για παραδόσεις express εντός Αττικής για το Σάββατο και με δυνατότητα παράδοσης σε συγκεκριμένη ώρα η χρέωση ανέρχεται στα 15€.

Αποστολές στην Υπόλοιπη Ελλάδα

H παράδοση των προϊόντων στην υπόλοιπη Ελλάδα γίνεται συνήθως εντός τριών εργάσιμων ημερών, εκτός από τις πολύ απομακρυσμένες περιοχές που συνήθως χρειάζεται τέσσερις ημέρες.

Για παραγγελίες μικρότερες των 50,00€ τα έξοδα αποστολής είναι 3,00€.

Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον πάγια χρέωση 2,00€.

Αποστολές στην Κύπρο

Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται μέσα σε τέσσερις εργάσιμες μέρες με συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών και τα έξοδα αποστολής είναι 15,00€ για παραγγελίες έως 2kg.Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 3,50€. Για αποστολές στην Κύπρο, δεν είναι διαθέσιμη η πληρωμή με την μέθοδο της αντικαταβολής.

Αποστολές στο Εξωτερικό

Το κόστος αποστολής για τις χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης είναι 30,00€ και αφορά παραγγελίες έως 2kg.